Greenport InternationalU14 Tournament
23 t/m 25 augustus 2024 Juliana Sportpark, 's-Gravenzande

Atlanta United wint Greenport U14 2024


We kunnen terugkijken op een geslaagde negende editie van dit toernooi, met de deelnemer uit de Verenigde Staten als winnaar.

Afgelopen vrijdag, zaterdag en zondag was het weer genieten van leuke aantrekkelijke wedstrijden. Het was tot het laatst toe spannend wie de finale rondes zouden spelen, die beslissing viel pas op zondag na het spelen van de laatste poulewedstrijden. De finale ging uiteindelijk tussen KRC Genk en Atlanta United (USA). Beide ploegen wisten niet te scoren in de finale zodat penalty’s de beslissing moesten brengen. Hierin was Atlanta United net iets beter dan de ploeggenoten van KRC Genk. Daarmee wist de nummer 2 van vorig jaar dit keer het toernooi op zijn naam te schrijven.

Bekijk hier alle foto's.

 

Atlanta United U14 met de welverdiende beker

Om een eindrangschikking te krijgen van plaats 1 t/m 16 speelden ook alle andere deelnemende teams nog twee wedstrijden in de kruisfinales.

De totale eindrangschikking was als volgt:

  1. Atlanta United FC
  2. KRC Genk
  3. RSC Anderlecht
  4. Club Brugge
  5. Feyenoord
  6. Brondby FC
  7. AZ
  8. Aberdeen
  9. Chelsea FC
  10. Borussia Dortmund
  11. PSV
  12. Swansea City AFC
  13. Budapest Honved FC
  14. FC 's-Gravenzande
  15. ADO Den Haag
  16. Sparta Rotterdam

Direct na afloop vond de prijsuitreiking plaats op het hoofdveld.

De prijs voor het sportiefste team ging naar FC ’s-Gravenzande, de beste keeper was Kobe Nijssen van Feyenoord en de beste speler was Aryan Parmar van AZ.

Dankzij de medewerking van heel veel vrijwilligers was het weer een prima verlopen toernooi. Volgend jaar vindt de tiende editie plaats op vrijdag 29, zaterdag 30 en zondag 31 augustus 2025.

Wil je meer weten?


Ben je enthousiast geworden en wil je meer over dit toernooi weten? Of, lijkt het je leuk om een van de teams te sponsoren of op een andere manier een bijdrage te leveren aan dit toernooi? Neem contact op met Jan van der Deijl of Leo de Haan.

Jan van der Deijl

j.v.d.deijl@fcsgravenzande.nl
+31-6 2226 7242

Leo de Haan

leag.de.haan@planet.nl
+31-6 5341 5022